ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Architectuur
  • chevron_right Typologie
    • Zorginfrastructuur
    • Scholenbouw
    • Kantoren
    • Industriebouw
    • Residentiële projecten
    • Sportinfrastructuur
    • Openbare gebouwen
    • Openbare ruimte infrastructuur
    • Retail & winkels
    • Horeca
  • chevron_right Bouwmaterialen
  • chevron_right Bouwtechnieken
  • chevron_right Energieproductie
  • chevron_right Hvac
  • chevron_right Sanitair
  • chevron_right Elektriciteit
  • chevron_right Funderingen & grondwerken
  • chevron_right Ruwbouw
  • chevron_right Isolatie
  • chevron_right Daken
  • chevron_right Gevels
  • chevron_right Schrijnwerk
  • chevron_right Vloeren
  • chevron_right Interieur
  • chevron_right Tuin & landschap
  • chevron_right Diensten
Horeca

Mollie introduceert eigen betaalterminal Tap

26/06/2025

Sligro inspireert restauranthouders en cateraars in hernieuwde vestiging

03/04/2025

Op 3 april zwaaide horecagroothandel Sligro feestelijk de deuren open van zijn hernieuwde vestiging in Sint-Katelijne-Waver. Hier doen jaarlijks meer dan 2500 restauranthouders, cateraars en andere foodprofessionals uit de Mechelse regio hun inkopen

WOLF Sharing Food Market vormt nieuwe hotspot in Antwerpen

10/03/2025

Na Brussel mag nu ook Antwerpen zich sinds december 2024 gelukkig prijzen met een WOLF Sharing Food Market. De culinaire ontmoetingsplaats situeert zich in het historische Felix Pakhuis waar 10 gecureerde streetfoodrestaurants hun beste bordjes voorschotelen.

Ten huize van Frituur Hazegras in Oostende

04/02/2025

Bij een beoording van frituren aan de Kust door ex-sterrenchef Luc Bellings sprong Frituur Hazegras uit Oostende er opvallend bovenuit als de beste van de klas, want ze kreeg in beide gevallen een perfecte 10 op 10.

  • Premium

Bar Bru focust op ontbijten en lunches met een eigen twist

31/01/2025

In de industriezone van Maldegem stond een pand te huur waar voordien uitlaten van auto’s verhandeld werden. De ruimte bood door zijn volume diverse mogelijkheden. Moeder Jessica en haar dochters zagen de opportuniteit om deze om te turnen tot een eigentijds concept van broodjeszaak/lunchzaak

Wintercircus komt tegemoet aan smaakpalet van iedere bezoeker

17/01/2025

Wintercircus, een Gentse plek voor denkers en doeners, vormt sinds zijn opening op 6 september 2024 een verrijking voor de stad. De voormalige circuspiste vormt vandaag een plek waar elke bezoeker iedere dag van de week kan genieten van een hapje en een drankje in een unieke vormgeving.

  • Premium

Hoe haalbaar zijn herbruikbare verpakkingen voor takeaway?

08/01/2025

Volgens een onderzoek uit maart 2022 geeft ongeveer 25% van de Belgen aan wel eens online eten te bestellen, wat een stijging van 65% is ten opzichte van de periode vóór de pandemie. Steeds meer mensen binnen de sector denken daarom aan ...

Club-fans kiezen vaak Julientjes, Cercle-supporters vragen proportioneel veel bitterballen

29/10/2024

Indien alle voetballiefhebbers een welhaast iconische waarde hechten aan De Platse in Sint-Andries (Brugge), dan is het grootste icoon er wellicht Frituur Carlos. De frietinfrastructuur floreert ruim 6 decennia tijdens matchen van Club en Cercle Brugge.

Dagelijkse productversheid en eeuwige vriendelijkheid als opvallendste troeven

29/10/2024

Patatclub in Destelbergen bestaat pas sinds 1 april 2022, maar slaagde er toch maar in zich intussen te laten uitroepen tot Beste Frituur. Hoe ze daarin slaagden, ontdek je in deze Ten Huize Van.

Ontdek 600 exposanten op Horeca Expo

19/09/2024

Van 17 t.e.m. 20 november palmt de Belgische vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels opnieuw de 8 hallen van Flanders Expo in. Horeca professionals en food retailers krijgen er de kans om in contact te komen met een 600-tal exposanten.

Cookies

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.